duminică, 9 ianuarie 2011

From Paris with love (2010)

Un film de acţiune ce-i are în rolurile principale pe Jonathan Rhys Meyers şi John Travolta. Deşi e o combinaţie la care eram reticentă, se pare că m-am pripit.

James Reece (Jonathan Rhys Meyers) este asistentul ambasadorului U.S. în Paris şi se ocupă cu treburi minore pentru CIA dar aspiră la ceva mai multă acţiune. În seara în care el se logodeşte cu Caroline (Kasia Smutniak), Reece este trimis într-o misiune alături de Charlie Wax (John Travolta). Aceştia sunt total diferiţi şi nu se înţeleg tocmai bine, mai ales că Charlie o ucide pe cea mai bună prietenă a lui Caroline. Punctul culminant este reprezentat de momentul în care Reece este împuşcat de logodnica lui, aparent inofensivă, care se dovedeşte că lucra de cealaltă parte a baricadei.

Un film de acţiune care trimite încrederea pe apa sâmbetei.
Morala realistă este că... dragostea nu învinge întotdeauna. Aici nu mă refer la relatarea de mai sus ci la finalul filmului.
Încă mai ai dubii dacă să-l vizionezi sau nu?
Garantez pentru el!

3 comentarii:

  1. Desi nu sunt mare fan Travolta (mi-a placut in Pulp Fiction), m-ai facut curios cu filmul asta, mai ales ca garantezi pentru el :D

    RăspundețiȘtergere