vineri, 21 mai 2010

"The lake house" [2006]

O poveste de iubire dincolo de bariera fizică a timpului. Corespondenţă la distanţă de doi ani... Întâlnire după ani de corespondenţă. Durabilitate.
Un film de nota 10!
Cinefilul din mine ar vrea ca astfel de poveşti să fie ecranizate mai des. E ceva la care nu ne aşteptăm şi aici nu mă refer doar la deznodământ ci şi la intrigă, punct culminant şi desfăşurarea acţiunii. Totul este ceva la care nu te aştepţi.
Merită văzut!

În rolurile principale: Sandra Bullock şi Keanu Reeves.

7 comentarii:

  1. Un film de exceptie pe care l-am vazut de nenumarate ori!
    NU trebuie sa ratezi un asemenea film.

    RăspundețiȘtergere
  2. dragut film, dar poate un pic prea exagerat

    RăspundețiȘtergere
  3. Now that is what I`m talking about!
    Am vazut si eu filmul, si pe acesta si Fame. Imi plac taaaare mult amândouă. Fame pentru că, aşa cum am yis şi pe blog, ne reprezintă pe toţi într-un fel. The lake house pentru că nu ma asteptam la final. Este imprevizibil. Am văzut ceva filme la viaţa mea şi acum, uneori, văd cine ştie ce nouă apariţie şi deja e previzibilă. Nu şi The lake house.
    Mă bucur muuuuuuult de tot că ai început să dai o notă personală postărilor, nu doar sa pui afişul şi trailer ca până acum. Nu am mai comentat de mult postările tale, dar îmi plac, deşi nu gândesc la fel, sau am păreri diferite. De asta mă bucur că văd o părere alături de filme.

    P.S. : Keanu rulllzzz!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lucianna
    Ma gandeam ca o opinie personala ar putea influenta ideea asupra filmului (in ce-i priveste pe cei care nu l-au vizionat inca). Nu as fi vrut sa se intample asta. Insa un coleg de la facultate m-a rugat sa scriu si ceva opinii despre filme, astfel am ajuns sa public si propria parere :D

    RăspundețiȘtergere
  5. L-am vazut si mi s-a parut foarte interesant,bineintels este parerea mea personala.Toate bune

    RăspundețiȘtergere